تحولات منطقه

عضو مجلس خبرگان رهبری تضعیف قدرت موشکی ایران را ناپسند دانست و خطاب به دشمنان گفت: اگر ناامنی به ایران بیاورید، هیچ جایی چه سعودی و چه غیرسعودی که به مستکبران متعلق است، امن نخواهد ماند.

رئیسی: ناامنی به ایران بیاورید، هیچ جایی امن نخواهد ماند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در بیست و چهارمین روز ماه مبارک رمضان، در جمع زائران و مجاوران و طلاب معتکف در مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی با تاکید بر اهمیت آرامش و امنیت در زندگی و اجتماع و نیز توجه به قدرت لایزال الهی، اظهار کرد: این‌ها درس‌هایی است که از ماه رمضان و آیات نورانی قرآن باید آموخت و این امور با تمرین ومطالعه و توجه دادن نسبت به قدرت الهی انجام می‌شود.

 
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه امروز مستکبران فکر می‌کنند قدرت دست آنهاست در حالیکه اینگونه نیست، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه آنان نمی‌خواهند نظام اسلامی وجود داشته باشد، تا کنون نتوانستند کاری انجام دهند زیرا دست قدرت خداوند در این کشور هست.
 
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید به سلاح روز مجهز بود و البته قدرت اصلی از آن خداوند است، بیان کرد: باید بنیه دفاعی و موشکی کشور مورد تقدیر قرار گیرد، زیرا رسیدن به این مرحله موشکی به صورتی ابتکاری با ایمان و اتکال به خداوند انجام شده و تضعیف کردن آن از ناحیه هر کسی امر ناپسندی است.
 
وی تاکید کرد: دشمنان با نقشه استکبار و پول آل‌سعود قصد ناامن کردن تهران را داشتند، ولی نتوانستند و پیام سپاه به آنان این بود که اگر ناامنی به ایران بیاورید هیچ جایی برای آنان امن نخواهد ماند.
 
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان که به تفسیر قسمتی از سوره فیل و قریش پرداخت و ادامه داد: باید بدانیم قدرت، نعمت، معیشت، زندگی اقتصادی و امنیت اجتماعی و آرامش، به دست خداست.
 
وی با اشاره به آرامشی که در زندگی فردی و شهر و کشور است، اظهار کرد: در این زندگی که راهزنان بسیاری برای بردن دل انسان و ایجاد دغدغه هستند، خداوند در آیه‌ای مانند «الم تر کیف فعل ربک ...» می‌خواهد بیان کند که آرامش و همه امور در دست اوست.
 
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه شیطان‌ها و انسان‌های شیطان گونه برای پیشبرد قدرت استکباری خود اتاق فکر تشکیل می‌دهند، گفت: بسیاری با کید و شیطنت در صدد اثبات استکبار و خودبزرگ بینی‌شان هستند، اما قرآن به قید آنان اشاره می‌کند.
 
وی با بیان اینکه آنان در واقع نقشه‌های زیادی کشیدند، ولی نتوانستند مظاهر قدرت الهی را از بین ببرند، یادآور شد: این امور برای همه بشریت درس است و بیان می‌کند که علیرغم همه نقشه کشی‌ها داشتن دغدغه بی‌جاست.
 
رئیسی با اشاره به اینکه امروز با وجود اعتقاد روانشناسان نسبت به داشتن پول برای بی‌دغدغه بودن، بزرگترین قدرتمندان عالم از پر دغدغه‌ترین و ناآرام‌ترین افراد هستند، گفت: امام صادق(ع) در روایت نورانی خود برای آرامش گرفتن انسان می‌فرمایند: ثَلاثَةُ أَشْیاءَ لاینْبَغِی الْعاقِلُ أَنْ ینْساهُنَّ عَلی کلِّ، حالٍ: فَناءُ الدُّنْیا وَ تَصَرُّفُ الاْءَحْوالِ وَ الاْفاتُ الَّتی لا أَمانَ لَها»؛ یعنی «سه چیز است که شایسته نیست انسان عاقل در هیچ حالی آنها را فراموش کند: اول فنای دنیا، دوم دگرگونی‌های حالات و سوم آفات ناگهانی و بلایای بی‌امان».
 
وی با بیان اینکه فقط قدرت الهی آن چیزی است که در این عالم وجود دارد و موجب آرامش است، خاطرنشان کرد: این توجه بسیار مهم است و اگر انسان آن را با همه وجود باور داشته باشد رفتارش بیسار متفاوت می‌شود.
 
رئیسی با بیان اینکه فرعون، نمرود و ابرهه جلوه استکبار بوده و همیشه این جریان هست، گفت: سنت و قرار واقعی عالم بر ثبات حق و قدرت نگرفتن مستکبران است یعنی ذائقه و منظومه جهان باطل پذیر نیست و امکان ندارد باطل پا بگیرد البته مدتی جولان دارد اما ماندگار نخواهد بود.
 
وی ماه رمضان را ماه ظرفیت‌یابی انسان دانست و ادامه داد: انسان با دستیابی به چند امکان، مسئولیت و علم آموختن نباید تصور کند که جایگاهی دارد و مستکبر شود.
 
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امیرمومنان(ع) خطاب به کمیل بهترین قلوب را با ظرفیت دارترین قلب‌ها دانسته‌اند، افزود: این ظرفیت تنها در همراهی با اولیای الهی و اهل بیت(ع) ایجاد می‌شود.
 
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مسئولیت داشتن ظرفیت می‌خواهد و حتی شخص نبی مکرم اسلام حضرت محمد بن عبدالله(ص) نسبت به این زمینه در قرآن خطاب می‌شوند.
 
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اینکه امنیت، آرامش و اقتصاد از عنایات الهی است، در جمع‌بندی خود یادآور شد: بنابراین باید دانست که قدرت و ایجاد الفت در میان مسلمانان از آن خداست و عبادت برای پروردگار متعال است.
 
وی با اشاره به آیه «الَّذی أَطْعَمَهُمْ مِنْ جُوعٍ وَ آمَنَهُمْ مِنْ خَوْفٍ(قریش/۴)» با بیان اینکه خداوند روزی دهنده است، گفت: البته رزق معنوی مهمتر از مادی است و گاهی دعای انسان برای چند نسل قبل و همه عصرها اثرگذار است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.